Фейсбілдинг змінює обличчя


 ☝☝☝
Багато людей не розуміють, що таке фейсбілдинг, тож я хочу сьогоднішнім постом дати відповіді на найбільш поширені запитання. Отже...
1. 📌Фейсбілдинг - це гімнастика для лицевих м'язів, яку ви виконуєте САМОСТІЙНО. Під час навчальних курсів тренер демонструє вправи, пояснює, як вони працюють та які завдання здатні вирішити + строго контролює правильність виконання (що мега-важливо для результату)!!! Після завершення курсу в ваших руках безцінний інструмент, який завжди з вам. Знання, отримані на заняттях нікуди вже не зникнуть😊😉 і надалі ви зможете продовжувати заняття самостійно, вдома.
2. 📌Вправи ці ви виконуєте, знову ж таки, САМОСТІЙНО, якихось "тренажерів", додаткового інвентарю не знадобиться.
3. 📌Фейсбілдинг - це ефективно. Я ніколи не займаюсь агітацією надто завзято, адже сумніватися в ефективності лицевих тренувань - це те саме, що сумніватися в ефективності, наприклад, фітнесу. Фізіологія, вона така - з нею не посперечаєшся😉😉😉. Все просто: ви створюєте навантаження на м'яз - він з кожним наступним тренуванням приходить в тонусу (фейсбілдинг, кому цікаво - це ізометричні динамічні та статичні навантаження + застосовуємо постізометричну релаксацію).
4. 📌Єдині умови - РЕГУЛЯРНІСТЬ і ПРАВИЛЬНІСТЬ виконання вправ - ось і все, що від вас вимагається. Ну і, звісно, бажання займатись😉.

Натхнення вам і сміливості взяти відповідальність за свою зовнішність на себе! 😍😍😍

P. S. В наступних постах я розповім для чого тренувати лицеві м'язи, яких результатів можна чекати і коли вони настають. Гарного усім святкового вечора!!!!❤😉😃😚

Facebuilding Lessons

Немає коментарів:

Дописати коментар