Чому вилиці (скули) МОЖНА зробити виразними за допомогою фейсбілдингу?


Красиві, окреслені скули "роблять" обличчя, вони вирішують багато у загальному вигляді личка. Крім того, скулові м'язи (їх аж два: великий та малий скуловий) тримають обличчя в буквальному розумінні слова, коли вони в тонусі - не дозволяють повзти, провисати личку. Міцні скули = надійний каркас обличчя+скульптурна, виразна центральна частина лиця. 
Чому вилиці РЕАЛЬНО зробити виразнішими з допомогою фейсбіллингу? - Тому, що виличні м'язи доволі масивні, вони займають значну площу центру обличчя (одним кінцем кріпляться до виличної кістки, іншим вплітаються в круговий м'яз рота). Частково скула лежить на кістці, відповідно, ПРАВИЛЬНО тренуючи її (під "правильно" мається на увазі не лише використовуючи відповідну техніку, коректну фіксацію, а й потрібний темп, чергування статики-динаміки). 
Отже, коли ви правильно тренуєте скулу - вона не лише набуває втраченої форми, повертається на своє місце (якщо вже встигла сповзти) і починає щільніше прилягати до кістки, а й збільшується в об'ємі. А оскільки лежить скула на кістці - збільшення її є доволі помітним. Хочете виразні скули? І не просто виразні, а міцні, такі, які "триматимуть" вам центр обличчя? - Не спішіть з філлерами. Спробуйте фейсбілдинг!

Facebuilding Lessons

Немає коментарів:

Дописати коментар