Фейсбілдинг для молодого обличчя


Сьогоднішнім своїм постом хочу розвіяти міф про те, що фейсбілдинг - це щось, що актуально після певного віку, щось для "дорослих пані". 
Недавно мене дуже здивували слова знайомої: "колись обов'язково прийду до тебе на заняття, а поки мені ще "зарано"... Коли я почала думати над тим, звідки такий стереотип - спало на думку, що, можливо, спровокували його фото результатів моїх клієнтів, на яких переважно жінки середнього віку. Маю сказати, що до нас на заняття приходять дівчата, яким ледь за 20, але, на жаль, маю змогу виставляти лише невелику частину фото наших досягнень, бо люди часто не хочуть, аби широка публіка обговорювала їхній результат.

Фейсбілдинг - це щось значно більше, ніж просто "антивікова методика", можливості його виходять далеко за ці рамки.


  По-перше, варто підкреслити, що краще попередити виникнення якоїсь проблеми, ніж потім боротися з її наслідками. Що стосується мімічних зморшок - це правило є дууууже актуальним. З'являються мімічні заломи і в молодому віці (все залежить від фізіології, активності вашої міміки). Тому тут навіть не хочеться особливо зупинятися - замість того, щоби спостерігати як з дня в день поглиблюється міжбровний залом, або носогубна складка - прийдіть на заняття, пропрацюйте "проблемний" м'яз, навчіться його контролювати і забудьте про некрасиві зморшки, які псують ваше обличчя!
  По-друге, фейсбілдинг скульптурує обличчя. Про що йдеться? Про виразні вилиці (скули), точені щоки (замість милих "хом'ячкових"), красивий вигин брів, підтягнуту верхню повіку (знову ж таки, актуально не лише для старших жінок. Згадайте, коли ви нафарбували очі, а "стрілка" постійно перебивається на навислій повіці...). Сюди ж "ліквідація" другого підборіддя. Відкоригувати форму губ , зробити їх більш пухкими - також абсолютно реально завдяки лицевим тренуванням.
  По-третє, абсолютно усі хто займається лицевими тренуваннями (навіть ті, хто робить вправи нерегулярно) відмічають - шкіра починає сяяти, її текстура покращується, пори звужуються, колір вирівнюється. Тут все просто: під час занять кров, а з нею кисень, поживні речовини, активніше прибувають до тканин обличчя, пришвидшуються обмінні процеси. Як результат - личко сяє, стан шкіри покращується.

Не вірите? Пропоную перевірити, пройшовши Базовий курс фейсбілдингу! Група стартує 5 вересня.

Facebuilding Lessons

Немає коментарів:

Дописати коментар