Розслабте обличчя!


Цю фразу мені хочеться сказати кожній другій дівчині, яку зустрічаю в місті: на вулиці, в громадському транспорті, в кафе... Причому окуляри ж, начебто, на очах - а сенсу в них жодного: очі зморщені, брови зведені... Ми живемо з зажатими обличчями , а результат - мімічні зморшки, які починають "різати" обличчя дуже рано (не залежно від віку) "Гусячі" лапки, горизонтальний та вертикальний міжбровні заломи, носогубний залом, некрасиві "маріонетки" від кутиків рота і донизу... це далеко не повний перелік тих зморшок, які ви самостійно (хоч і несвідомо) поглиблюєте самі кожного дня і навіть не помічаєте цього!
Контроль міміки - це мега-важливо (!) для "збереження" обличчя. На заняттях ми багато говоримо про це, більшість відмічає, що до занять фейсбілдингом постійно мали зажаті лиця , а виявляється - контролювати міміку не так складно, якщо ти, принаймні, маєш таку мету. До речі, тренований м'яз контролювати знааааааачно легше; повірте, лоб вже не так легко зморщити "гармошкою", якщо у вас прокачаний великий лобний м'яз. І не треба мені говорити про те, що ви не роботи і міміка нам потрібна - мова зовсім не про те. Просто повірте, ваше лице часто найбільш зажате саме тоді, коли міміка вам аж ніяк не потрібна (наприклад, коли ви сконцентровано сидите перед монітором, миєте посуд чи просто їдете в тролейбусі з роботи, а на обличчі - весь "міслітєльний процес").
Не вірите? (себе ж то зі сторони не видно). Спробуйте протягом наступних 2-3 днів поспостерігати за своїм обличчям (та обличчями інших людей) - ви будете здивовані, що 60% вашого дня воно є зажатим. Коли помітили шкідливу міміку - гляньте в дзеркало і поспостерігайте, як розслабляючись, - "вирівнюєте" своє личко, робите його більш симетричним і красивішим.
Гарних усім облич!

Facebuilding Lessons

Немає коментарів:

Дописати коментар